جودوسر ، یولاف ، چاودار ، روگن

همه چیز درباره جودوسر ، یولاف ، چاودار ، روگن

جودوسر ، یولاف ، چاودار ، روگن

همه چیز درباره جودوسر ، یولاف ، چاودار ، روگن

طبقه بندی موضوعی
پنجشنبه, ۱۷ اسفند ۱۳۹۶، ۰۲:۲۹ ب.ظ

آکریل آمید ماده ای سرطان زا پنهان در نان

آکریل آمید

آکریل آمید را میشناسید ؟

این روزها در جوامع اروپایی و آمریکایی بسیار بحث داغی روی این موضوع باز شده…

( مطلب زیر را به دقت بخوانید )

آکریل آمید یک ماده اسیدی سرطان زاست که هنگام سوختن، برشته شدن یا پختن مواد کربوهیدراتی غلات

در درجه حرارت بالا در محصولاتی چون نان، بیسکویت، کلوچه، برنج و سیب زمینی ایجاد می شود.

طبق پژوهش دانشمندان، آکریلامید در مقایسه با دیگر مواد سمی شناخته شده در

غذاهای مختلف می تواند برای انسان ها تا ۱۰۰ برابر خطرناک تر باشد.

مقدار این ماده در سیب زمینی سرخ شده و چیپس بیشتر است،

اما در کشور ما بیشترین نگرانی از حجم تولید و مصرف آکریلامید در نان است،

زیرا غذای اصلی مردم ایران نان می باشد، لذا در راستای سلامت جامعه، سلامت نان امری حیاتی است.

آکریلامید در نان زمانی خود را نمایان می کند که نان بر اثر حرارت زیاد و مستقیم تغییر حالت داده

و به رنگ قهوه ای یا سیاه درآید و این مشکل اصلی نان های مصرفی ماست

که اغلب به صورت سنتی در تنور تهیه و در حرارت زیاد و مستقیم پخته می شوند.

این ماده سمی به محض ورود به بدن تجزیه شده و ماده ای تولید می کند

که می تواند با اثر روی DNA و ایجاد جهش در ژن ها موجب بروز سرطان، انواع عفونت ها، آسیب به سیستم ایمنی و عصبی شود.

عوارض

عوارض عصبی این سم شامل اختلال در هوشیاری، ضعف، تحریک پذیری و تغییرات رفتاری است.

اختلالات باروری همچون تغییر در رفتارهای جنسی، ناباروری و سقط، تحریک و قرمزی پوست و چشم ها از دیگر عوارض آکریلامید است.

سلامت خود را فدای طعم لذیذ نان های برشته نکنید و اگر قصد خرید نان های نازک برشته شده ای را دارید

که حاوی زیره، کنجد، تخمه و … هستند آنهایی را که رنگ روشن داشته و در اصطلاح برشته نشده هستند انتخاب کنید.

از تُست کردن نان اجتناب کنید و در صورت ضرورت نان را در درجه حرارت کم و به مدت کوتاه تُست کنید.

در ترکیب سوسیس نیز جهت ایجاد بافت مطلوب از مواد پرکننده ای چون آرد و نشاسته استفاده می شود.

این مواد هنگام سرخ شدن سوسیس در روغن منجر به پف کردن و قهوه ای شدن آن می شوند

که این ویژگی، محصول را بسیار خوش طعم و خوش ظاهر می کند.

اما باید بدانید قهوه ای شدن بیش از حد که در نتیجه سوختن ترکیبات کربوهیدراتی سوسیس است

می تواند منجر به افزایش میزان آکریلامید محصول شود.

منبع : کانال تنور داغ

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۶/۱۲/۱۷

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی