جودوسر ، یولاف ، چاودار ، روگن

همه چیز درباره جودوسر ، یولاف ، چاودار ، روگن

جودوسر ، یولاف ، چاودار ، روگن

همه چیز درباره جودوسر ، یولاف ، چاودار ، روگن

طبقه بندی موضوعی
جمعه, ۷ مهر ۱۳۹۶، ۱۰:۱۲ ب.ظ

مزایای مصرف نان جودوسر و چاودار

یولاف ( جودوسر) بواسطه نداشتن گلوتن و قند برای مصرف عموم مردم منع غذایی ندارد،
علاوه بر موارد فوق بدلیل داشتن فیبربالا و درصد متعادل چربی های غیر اشباع امگا ۳ و امگا ۶ جزو مواد غذایی مفید
جهت سلامت بدن شناخته شده است.
در تحقیقات بی شماری تاثیر این غله بر سلامت قلب و عروق، کاهش کلسترول، تری گلیسرید، عروق کرنری قلب، افت قند خون
در افراد یابتیک نوع دو، کاهش چربی انباشه در کید( کبد چرب) و فشار خون تایید و تثبیت شده است.

یولاف ( جودوسر ) در بین غلات، بتاگلوکان بالایی دارد و از آنجایی که بتاگلوکان جزو فیبرهای محلول در آب می باشد،
مصرف آن سبب افزایش احساس سیری، ماندگاری بیشتر غذا در دستگاه گوارش، بهبود هضم، کاهش کلسترول و چربی خون می شود.
چاودار ( روگن)
در بین غلات از درصد فیبر مناسبی برخوردار است و بهترین گزینه جهت ترکیب با آرد های فاقد گلوتن
مانند آرد یولاف ( جودوسر) می باشد و سبب قوام و تثبیت فرم نان و سایر محصولات مانند بیسکوئیت، کوکی و کلوچه و غیره می شود.
چاودار ( روگن)
به تنهایی بصورت نان ، رشته، پرک، بلغور و غیره تولید می شود و
همواره به عنوان غله ای در درمان و پیشگیری از چاقی،
چربی خون، دیابت و کاهش مشکلات گوارشی مورد استفاده قرار گرفته است.

جالب است بدانید

ترکیب توامان یولاف ( جودوسر) و چاودار ( روگن) در انواع نان، بیسکوئیت و غیره سبب
هم افزایی اثرات درمانی و تغذیه ای این دو با یکدیگر می شود.
مصرف نان هر کدام از این غلات گزینه مناسبی برای همه افراد در تمام سنین اعم از رشد تا سالخوردگی می باشد
و هر کدام از سنین بر حسب نیاز خود از آن متنفع شوند.
نظر به اینکه در کشور ما مشکل اضافه وزن، افزایش بیماری های قلبی و عروقی، دیابت و گوارشی روز افزون شده است،
بیش از پیش نیاز به مصرف نان و محصولات غذایی با مواد اولیه مناسب احساس می شود.

این در حالی است که اعم مصرف نان کشور تنها از گندم تامین می شود
و از لحاظ غذایی این غله نسبت به سایر غلات از ارزش غذایی پایین تری برخوردار است
و بالتبع مصرف روزانه و بیش از حد این غله سبب مشکلات فوق در سطح کشور گردیده است.
لذا توصیه می شود جهت بهبود سلامت و توسعه سبد غذایی جامعه منابع مفید و با ارزشی
چون یولاف ( جودوسر) و چاودار ( روگن) را بلاخص در تولید نان روزانه گنجاند تا همه مردم مانند
جوامع توسعه یافته از مزایای مصرف این دو غله بهره مند گردند.

 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی