جودوسر ، یولاف ، چاودار ، روگن

همه چیز درباره جودوسر ، یولاف ، چاودار ، روگن

جودوسر ، یولاف ، چاودار ، روگن

همه چیز درباره جودوسر ، یولاف ، چاودار ، روگن

طبقه بندی موضوعی

نان یولاف ( جودوسر) و عسل عاری از گلوتن

ما در سراسر جهان بیماران سلیاک ( عدم تحمل گلوتن ) فراوانی داریم
و از آنجایی که خرید نان عاری از گلوتن گران و تا حد زیادی در کشور ما کمیاب می باشد
بر آن شدیم که دستور العمل پخت یک نوع نان عاری از گلوتن را با آرد یولافجودوسر) را برای بیماران عزیز
و همچنین افرادی که تمایل به تهیه نان سالم جهت مصرف روزانه را دارند ارائه دهیم.
در همه جای دنیا این سبک نان از آرد یولافجودوسر) به نان یولاف عسلی ( Oat honey)مشهور است.

در پخت این نان بجای استفاده از شکر و طعم دهنده های مصنوعی از عسل طبیعی استفاده می شود.
علاوه بر موارد مذکور این نان بدلیل استفاده از آرد یولافجودوسر) دارای فیبر بالایی بوده و جهت مصرف کودکان بسیار مغذی
و همچنین برای افرادی که ناراحتی گوارش و بلاخص یبوست هستند مفید می باشد.
در پخت این نان از روغن زیتون بجای کره استفاده می شود که سبب بالا رفتن ارزش غذایی این نان می شود

و برای افرادی که دچار چربی خون و عارضه قلبی می باشند مفید می باشد.
چنانچه بتوان این نان را در منزل بصورت پخت خانگی تهیه کرد بسیار از نان های تولیدی کارخانجات ارزان تر تهیه می شود.

مواد لازم و روش تهیه

مواد مصرفی

میزان مورد نیاز

آرد یولافجودوسر)

۶ و ۳/۲ فنجان

مخمر

۴/۱ فنجان

آب جوش(۱۲۵-۱۳۰ درجه )

۳ فنجان

روغن زیتون

۲/۱ فنجان

عسل

۴/۳ فنجان

آرد نشاسته دار ذرت

۱ فنجان

آرد سفید برنج

۱ فنجان

صمغ زانتان (Xanthan gum)

۴ قاشق غذا خوری

نمک

۲ قاشق غذا خوری

تخم مرغ

۸ عدد

ابتدا به آرامی پودر مخمر را با آب گرم مخلوط و هر بعد از هر بار اضافه کردن پودر چند دقیقه صبر می کنیم.

آرد یولافجودوسر) باید از کل دان ( دانسبوستهیه شده باشد،
در صورت لزوم آرد کامل از آرد کردن دان کامل در منزل تهیه شود.

هنگامی که مخمر فعال شد به آرامی عسل، روغن زیتون، آرد نشاسته ذرت، آرد برنج، یولافجودوسر) و صمغ زانتان مخلوط شوند.

با همزن تخم مرغ و نمک چند دقیقه زده شود و سپس به مخلوط اضافه گردد.

مخلوط حاصل در دو تابه به میزان۳/۲ حجم هر تابه ریخته شود، هر تابه از قبل روغن کاری شده باشد
و ۴۵ دقیقه در این حالت قرار بگیرند تا مخمر به فعالیت در مخلوط ادامه دهد.

بعد از آن دو تابه را در فر که از قبل تا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم شده قرار داده شود،
برای پخت بهتر و شکل زیباتر بر روی نان دو خط با کاردک ایجاد شود.

زمان پخت ۴۵ دقیقه می باشد.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۶/۰۷/۲۶

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی