کیک پرک یولاف با گردو و نارگیل
کیک پرک یولاف با گردو و نارگیل
به هر عنوان یولاف( جودوسر) در صبحانه و وعده های غذایی گنجانده شود، به تنظیم متابولیسم بدن در روز کمک می کند، اگر در نان و شیرینی باشد همراه با خامه، بستنی و کره به افزایش وزن بدون افزایش چربی خون کمک می کند. مصرف آرد و پرک یولاف( جودوسر) به همراه ترکیباتی مانند موز ، گردو و شیر در پخت نان ها و شیرینی ها سبب تامین انرژی ،مواد مغذی ،املاح ضروری شده و علاوه بر آن می توان شاهد افت چربی های مازاد بدن و افزایش متابولیسم باشیم. در این راستا دستورالعمل پخت یکی از کیک های بسیار لذیذ و سالم بر پایه یولاف( جودوسر) را در زیر توضیح داده ایم، امیدواریم با پخت این کیک لذیذ از خواص بی شمار یولاف(جودوسر) نیز بهره ببرید.
کیک پرک یولاف( جودوسر) با نارگیل و گردو تهیه شده است. این کیک برای وعده عصرانه و شام به عنوان دسر مناسب است.
مواد لازم جهت پخت کیک پرک گردویی یولاف( جودوسر):
- یک و نیم پیمانه پرک فوری یولاف( جودوسر)
- یک و یک چهارم پیمانه آب جوش
- یک پیمانه شکر گرانوله
- یک پیمانه شکر قهوه ای
- نصف پیمانه کره
- یک قاشق چای خوری وانیل
- ۳ عدد تخم مرغ
- یک پیمانه آرد کامل
- نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر
- نصف قاشق چایخوری نمک
- نیک و نیم قاشق چایخوری دارچین
- یک پیمانه گردو خرد شده
- یک پیمانه پودر نارگیل
- یک و نیم پیمانه شیر
مراحل پخت
در یک کاسه کوچک، پرک یولاف( جودوسر) و آب جوش را مخلوط کنید و بگذارید ۲۰ دقیقه زمان بگذرد، در همین حال، فر را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کرده و تا مخلوط کیک حاضر شود، مخلوط را در همزده و اندکی از آرد به آن اضافه کنید.
در کاسه بزرگ، شکر و شکر قهوه ای را با نصف پیمانه کره را با هم زن برقی با سرعت متوسط هم زده تا حالت تکه تکه در ظرف پیدا کنند. سپس در ظرفی دیگر وانیل و تخم مرغ را با همزن برقی مخلوط کرده تا کاملا کف کنند، سپس مخلوط پرک یولاف( جودوسر) و سایر اجزا کیک را کاملا با هم قاطی کرده و در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید . همزدن را ادامه داده تا اجزا یکنواخت شده و سپس به صورت یکنواخت در تابه پخش شود.
زمان پخت حدود ۳۵ تا ۴۵ دقیقه طول می کشد، زیرا کیک هنگامی آماده می شود که مرکز کیک نیز پخته شود.
همواره باید فر در هنگام پخت کنترل شود، در یک کاسه دیگر دو سوم پیمانه شکر قهوه ای، یک چهارم پیمانه کره و پودر نارگیل را با هم زن برقی مخلوط می کنیم. از مخلوط نارگیل و شکر برای تزیین روی کیک استفاده می شود.
حدود پنج تا شش دقیقه مانده به آماده شدن کیک، به قطر یک تا دو سانتی متر از سطح کیکی که به رنگ قهوه ای مایل به زرد و قهوه ای طلایی شده است را از مخلوط فوق پوشانده شود و بعد از اتمام زمان پخت یک ساعت صبر کرده تا کیک کاملا پخته سرد شود.