روش پخت پنکیک لذیذ یولاف( جودوسر) و موز
صبحانه نخوردن بچهها یکی از معضلات والدین است که از زمان شروع غذای کمکی پایههای آن ریخته میشود حتی ممکن است کودک به یک فرد بدغذا تبدیل بشود اما آنچه آنها در هنگام خوردن غذا به آن توجه میکنند، تنوع و ظاهر غذاست. البته این نکات برای بچههای ۳ تا ۴ سال به بالا قابلاستفاده است. برای ایجاد تنوع، غذایی به نام پنکیک موز و جودوسر را برایتان در نظر گرفتهایم که بهتر است ارزش تغذیهای آن را در ادامه همین مطلب مطالعه کنید.
پنکیک جودوسر و موز صبحانه ای مغذی جهت کودکان، نوجوانان،زنان باردار وبلاخص افرادی که تمایل به افزایش وزن دارند.
در دوره حجمی بدنسازان جهت تامین انرژی روزانه صبحانه ای بی نظیر است.
مواد لازم:
آرد جودوسر ۲ لیوان
شیر ۲ لیوان
موز ۴ عدد
شکر ۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۴ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۲ عدد
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
دارچین ۲ قاشق چایخوری
روغن ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
داخل کاسه ای مواد خشک ( آرد، شکر، بیکینگ پودر، نمک، دارچین ) را مخلوط کنید،
در کاسه ای دیگر موز پوره شده، شیر، تخم مرغ و روغن را مخلوط کنید.
سپس مواد خشک ( آرد ، شکر ، بیکینگ پودر ، نمک ، دارچین ) را به این مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تمام مواد یکدست شوند.
ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و داخل آن را با دستمالی که به روغن آغشته کرده اید چرب کنید.
مقداری مایه پن کیک بردارید و کف ماهیتابه بریزید .
وقتی سطح پن کیک شروع به حباب زدن کرد و با تکان دادن ماهیتابه حرکت کرد یعنی آماده برگرداندن است.
پن کیک را برگردانید تا طرف دیگرش هم طلایی و برشته شود و به همین صورت همه را آماده کنید،
برای سرو پن کیک چند لایه از آن را داخل بشقاب قرار دهید و با مقداری عسل ، موز و … تزئین کنید.